Puls

LifePuls

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja portala Platonovapecina.com

 

 

AUTORSKA PRAVA

Portal platonovapecina.com polaže prava na sadržaj (mediji, slike, tekst), te je izričito zabranjeno bilo kakvo kopiranje sadržaja protivno uvjetima korištenja.

  • Drugi portali i mediji mogu prenijeti određenu vijest isključivo kao skraćeni sadržaj do 500 znakova.
  • Kod prijenosa informacija i sadržaja obavezno je navođenje izvora kao i linka na originalni tekst portala platonovapecina.com

U slučaju da korisnik smatra kako je portal platonovapecina.compovrijedio njegova autorska prava pozivamo ga da se što prije javi u redakciju putem emaila platonovapecina@gmail.com, te ćemo u najkraćem mogućem roku razmotriti prijavu i donijeti odluku o eventualnom uklanjanju sadržaja koji je sporan.

VANJSKI LINKOVI

Vanjski linkovi su linkovi koji vode na stranice izvan portala platonovapecina.com, te takvi linkovi nisu niti na koji način povezani s portalom platonovapecina.com Vanjske linkove ponekad koristimo unutar članaka i portala u dobroj namjeri kako bi korisnicima pružili što relevantnije informacije. Portal platonovapecina.comnije i ne može biti odgovoran za sadržaj koji se nalazi na takvim linkovima.

IZMJENA SADRŽAJA I USLUGA

Portal platonovapecina.com u svakom trenutku zadržava pravo privremene ili trajne izmjene ili ukidanja sadržaja bez prethodne najave koja u ovom slučaju nije obavezna.

SADRŽAJ OD STRANE KORISNIKA

Portal platonovapecina.com nudi mogućnost objave sadržaja ( komentara, poruka, recenzija tekstova, slike, video i audio materijale, aplikacije i drugo. ) od strane drugih korisnika. Svaki korisnik odgovoran je za poslani sadržaj i materijal, te potvrđuje da za istima nema potraživanja niti sporova od treće strane.

Korisnicima portala platonovapecina.com strogo je zabranjeno:

  • Objava sadržaja koji nije u skladu s hrvatskim, te europskim i međunarodnim zakonima.
  • Lažno se predstavljati.
  • Vrijeđati i prijetiti na nacionalnoj, rasnoj, etničkoj ili bilo kojoj drugoj osnovi.
  • Slanje i objava sadržaja za koje korisnik zna da su lažni.
  • Slanje sadržaja zaštićenog autorskim pravima.
  • Svjesno slanje sadržaja koji sadrže zlonamjeran software ( virus, malware ) u namjeri da napravi štetu drugim korisnicima i portalu platonovapecina.com
  • Dosađivati, maltretirati, prijetiti i vrijeđati prava drugih korisnika i njihovih usluga i proizvoda.
  • Sakupljanje i objava osobnih podataka drugih korisnika i posjetitelja portala platonovapecina.com

Dostavom sadržaja korisnik daje pravo portalu platonovapecina.com na slobodno korištenje i upravljanje svim dobivenim materijalima. U tom slučaju portal platonovapecina.com prije objave ili prijenosa smije i ima pravo urediti, prepraviti, ispraviti, djelomično ili u cijelosti ukloniti sadržaj za koji smatra da krši neke od uvjeta korištenja, police privatnosti ili zaštite osobnih podataka.

KOMENTIRANJE NA PORTALU

Portal platonovapecina.com može dozvoliti komentiranje na svim ili određenim tekstovima i sadržaju koji se nalazi na portalu.

Komentari koji su objavljeni na portalu platonovapecina.com ne prikazuju mišljenje i stav redakcije, uredništva i vlasnika portala. Komentari se mogu razlikovati i isključivo daju poruku autora, odnosno korisnika koji su uključeni u raspravu i komentiranje. Portal platonovapecina.comne može utjecati na mišljenja drugih i iz toga razloga ne snosi odgovornost za eventualno nastalom štetom prema drugom korisniku ili nekoj trećoj strani.

Portal platonovapecina.com  zadržava pravo na blokiranje korisnika i brisanje komentara za koje procijeni da nisu u skladu s uvjetima korištenja.

IZMJENE I DOPUNE UVJETA KORIŠTENJA

Vizija portala je neprekidan rast i širenje usluga. Samim time u budućnosti su moguće određene promjene koje se u konačnici tiču i uvjeta korištenja. U svakom trenutku portal platonovapecina.com zadržava pravo izmjene i dopune uvjeta korištenja. U tom slučaju portal neće biti odgovoran za eventualno nastale posljedice. U slučaju da niste suglasni s novim promjenama i odredbama, molimo da prekinete s korištenjem svih usluga na portalu platonovapecina.com Obavijesti o promjenama, te informacijama kada one stupaju na snagu bit će pravovremeno objavljene na ovom linku.