Puls

LifePuls

Sretni brojevi i proricanje

 

Sretni brojevi i proricanje su u uskoj vezi od kad je svijeta i čovjeka. Drevni vladari su se oslanjali na proročanstva za sretne brojeve i zanimali za njihovo značenje. Mnogi su stekli bogatstvo služeći se brojevima koje im je proricatelj otkrio. Poznat je čak i strah od brojeva…

Put do veće količine novca svodi se uglavnom na par načina: teški rad, nasljedstvo, igre na sreću. Još od postanka čovjeka postoje igre: prvo one za zabavu ili društvene, a zatim one za pobjedu ili dobitak. Kao i uvijek svaki čovjek bi rado do novca bez truda, pa su igre na sreću zbog toga toliko popularne, a opet toliko rizične i nesigurne.
Kako uspjeti i doći do veće količine novca?
Postoji li neki neznani nam a tajni put da bi ostvarili ono što želimo? I koliko točno se tako nešto može predvidjeti. Otkrivamo ezoterični, mistični put koji je mnogima poznat, a opet i mnogima stran. Možda nikada niste ni pomislili da na ovaj način pokušate… I uspijete!

Astrologija, numerologija, ali osobito tarot kao moćni medij proricanja budućnosti i sagledavanja sadašnjosti, može preko vašeg datuma i sata rođenja otkriti vaše sretne brojeve za bilo koje područje života, pa tako i za one ogre koje donose novac. Karte su obilježene brojevima kao i simbolima koji u kombinaciji s vašim datumom te konačno numerološkim izračunom otkrivaju koji su brojevi koji vam donose sreću. Proricanje tog tipa slično je kao i za sve drugo, kao na primjer i za ljubavni život, ljubavnu budućnost.Ako vam tumačenje radi dobar tarot majstor onda će vam izračun biti 95% točan te se možete pouzdati i pokušati da se uvjerite. Također vam može otkriti koji brojevi vam donose nesreću što je izuzetno važno da ne gubite novac uzalud vjerujući uporno u neke brojeve i nadajući se da će vam oni donijeti sreću. Mnogi se oslone na brojeve svog datuma rođenja i tu nastaje velika greška, jer nije izvršena nikakva provjera da li ti brojevi doista donose sreću ili ne. Dokazano je da su sve igre, kako društvene tako i one na sreću na neobjašnjiv način povezane s proricanjem ili divinacijom. Veza s matematikom i zakonom vjerovatnosti je neosporna, ali preopširna za analizu da bi se došlo do konkretnih rezultata. Što se tiče astrologije, gledajući kako se planeti kreću naprijed – natrag oko kola zodijaka nije teško vidjeti kako bi tako nepravilno kretanje ili pravilno kretanje dalo odgovor ili rezultat koji tražite prema planetu koji je bio aktuelan kad ste se rodili. S druge strane, mnogi vjeruju da sreća ovisi od slučajnosti i da ćete prije izgubiti nego dobiti. To je točno u slučaju ako igrate bezglavo i bez vodstva koje smo dali kao primjer, a to je da vam tarot otkrije vaš put do sreće ili sretnih brojeva i tačno određenih dana u kojima bi trebali igrati.
Sve ovo izrečeno, utvrđeno i dokazano ne mora vam značiti ništa dok se sami ne uvjerite. Naravno, u cijeloj ovoj priči postoje i oni koji varaju i daju pogrešna predviđanja, pa tako treba pažljivo birati koga pitate.

Za one koji ne znaju:
Tarot je nastao oko 14 vijeka i sastoji se od 78 karata, Velikih Arkana – 56 karata i Malih Arkana – 22 karte.
Elephas Levi, veliki mag i ljubitelj svega mističnog je među prvima otkrio da to nisu nikakve igraće karte već medij koji gleda u budućnost i vidi ono što ne možemo vidjeti s naših uobičajenih pet čula. Ono što je možda najvažnije vezano za karte tarota jeste da vam otkrivaju životnu sudbinu, kao na primjer: da li ćete se ikada obogatiti ili ne, da ćete naći svoju srodnu dušu,
na što trebate paziti, šta izbjegavati i uopšte, zbog kakve prošlosti vas čeka budućnost koja dolazi.